We begeleiden mensen naar een succesvolle en lucratieve aan- of verkoop

Zwijndrecht

Glenn Cornelis

Kantoorverantwoordelijke Zwijndrecht | BIV: 510 381

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

Bornem

Jacinthe Sterkens

Kantoorverantwoordelijke Bornem | BIV: 510 292

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame.

Sevgi Celiker

Vastgoedverkoopster / Inhouse styliste

Sevgi stak een bachelor in bedrijfsmanagement en marketing op zak. Tijdens haar stage in een vastgoedkantoor, kriebelde het om in die richting verder te gaan. Haar ambitie? Voortdurend bijleren en een eigen M3-kantoor opstarten in de regio Londerzeel.

Piepjong, ambitieus, verzot op sociaal contact én paarden – dat is Sevgi in een notendop. Ze brengt haast al haar vrije tijd door met haar favoriete viervoeters. Deze ‘amazone’ rijdt een foutloos parcours in de vastgoedsector.

Kim Van Noten

Vastgoedverkoopster / Inhouse styliste

Na een decennium ervaring in hr en recruitment is Kim sinds maart 2020 bij M3 makelaars aan de slag. Vroeger ‘koppelde’ ze kandidaten aan bedrijven. Vandaag zoekt ze de perfecte match tussen woning en (ver)koper. Haar hr-ervaring komt daarbij goed van pas. Mensenkennis, inlevingsvermogen, onderhandelingsskills? Drie keer check!

Haar eigen woning? Die deelt ze met haar man en (b)engels Louis en Marie.

Om lichaam en geest gezond te houden, doet Kim aan yoga. Voorts is ze altijd te vinden voor een etentje op restaurant of gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Antwerpen

Charlotte Man

Kantoorverantwoordelijke Antwerpen

Charlotte is een begeesterde manager en runt haar eigen kantoor in Antwerpen. Ze gaat tot het uiterste en haalt altijd het onderste uit de kan. In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

Beni Touzin

Vastgoedverkoper

Beni is een ambitieuze jongeman met een passie voor vastgoed. Zijn droom? Vastgoedmakelaar worden!

Hij heeft al enkele jaren saleservaring op de teller en weet wat klantvriendelijkheid is. Reken daar nog zijn gedrevenheid bij en je weet dat hij de juiste man op de juiste plaats is. Naast zijn job bij M3 makelaars volgt hij ook nog een vastgoedopleiding.

Zijn vrije tijd spendeert hij het liefst met zijn gezin, al sportend of door een stapje in de wereld te zetten.

Hendrik Chan

Vastgoedmakelaar | BIV: 509 563

Hendrik kreeg de ondernemersmicrobe met de paplepel ingegeven. Na zijn universiteitsstudies nam hij een zaak over en deed hij veel saleservaring op. Zijn klanten staan centraal in alles wat hij onderneemt. Als hij niet aan het werk is – zelden dus – krikt hij zijn kennis op en schoolt hij zich bij.

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Enkele succesverhalen

“Een begrip in de streek” – Piet en Karin

Ons huis werd vlot en correct overgedragen aan zijn nieuwe eigenaars. Met haar pretentieloze flair weet Jacinthe een hartelijk en professioneel contact te leggen met zowel koper als verkoper.
M3 is duidelijk niet toevallig een begrip in de streek en verdient onze meest enthousiaste aanbeveling!

Piet en Karin

“Correct en stipt, een aanrader!” – Richard D.K.

Ik heb twee woningen via M3 makelaars verkocht. Ik raad het iedereen aan om met hen samen te werken gezien de correctheid en stiptheid waarmee M3 makelaars de zaken aanpakt.

Richard D.K.

“Altijd een correcte samenwerking” – Fam. Mettepenningen

Wij werken heel graag samen met M3 makelaars. De service is altijd correct.

Fam. Mettepenningen

“Met kennis en inzicht” – Thomas R.

Jacinthe is een vlotte verkoopster, die een goed zicht heeft op wat de noden van haar klanten zijn. Ze beschikt over de nodige dossierkennis en deed haar uiterste best om mij en de verkoper met raad en daad bij te staan. Hierdoor werden er onnodige frustraties, kosten en zorgen vermeden. Bovendien schepte ze een goede sfeer tussen de verkoper en mij, waardoor het vertrouwen extra versterkt werd.
Ondertussen woon ik dankzij M3 makelaars al een half jaar in mijn huis, waar ik me zeer goed voel!

Thomas R.

“Snelle verkoop en goede service!” – Hubert D.C.

Na een tijdje zelf mijn huis te proberen verkopen, heeft iemand me M3 makelaars aangeraden. Charlotte nam de verkoop op een professionele manier op zich en verkocht mijn snel. Ik ben zeer tevreden over de service van M3 makelaars!

Hubert D.C.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!