Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage. Lichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage.

te koopLichtrijk hoekhuis met 3 slaapkamers en gerieflijke garage.

Beschrijving

In Willebroek ligt dit lichtrijke woonhuis uit de jaren 50 met 3 slaapkamers, zonnige leefruimte en een gerieflijke garage.

De leefruimte is verdeeld in een charmante zithoek en een eethoek met schouw. Beneden heb je ook nog een jaren 50 keuken, een apart toilet en een inkomhal met erg mooie lichtinval en (typisch voor die tijd) bruin-witte terrazzo tegels. Achteraan kan de overdekte ruimte die nu deel uitmaakt van de garage omgevormd worden tot een open koertje voor een heerlijk buitengevoel, dat tegelijk kan zorgen voor extra lichtinval in de living.

3 slaapkamers

Via de houten trap biedt de overloop toegang tot drie lichte slaapkamers en een groene badkamer in vintage sfeer. Je kan zowel boven als beneden naar het toilet.  Een zolder met opklaptrap en een ingemaakte kast zorgen voor nog extra opbergruimte.

éénrichtingsstraat

Dit lichte woonhuis met vintagesfeertje ligt aan de rand van het centrum van Willebroek, vlakbij scholen en winkels. Ook een bushalte is vlakbij. De straat is rustig, éénrichting en verbind je in een oogwenk met de grote uit/invalswegen. Vandaar een sterke 8,8/10 Mobiscore!

Ben jij die handige Harry die zijn handen eens flink uit de mouwen wil steken om dit lichtrijke hoekhuis in (vintage) ere te herstellen? Bel dan nu voor een rondleiding.

stedenbouwkundige inlichtingen

de woning is gelegen in woongebied
geen vergunning
geen voorkooprechten aanwezig
geen verkavelingsvergunning afgeleverd
geen rechterlijke herstelmaatregelen en bestuurlijke maatregelen opgelegd.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen:
– geen voorkooprechten
– overige inlichtingen in aanvraag

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (geïndexeerd):

728

Bouwjaar:

1958

Staat:

te renoveren

Bewoonbare oppervlakte:

176 m2

Oppervlakte perceel:

108 m2

Gevelbreedte:

6 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Zolder:

1

Kelder:

Ja

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Handhaving:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Comfort

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Nee

EPC:

630

Elektriciteitskeuring:

ja, niet conform

Locatie

Zavelweg 76 2830 Willebroek

Interactief vloerplan