Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen. Gezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen.

te koopGezellig appartement met tuin en terras nabij invalswegen.

Beschrijving

Thuiskomen in een oase van rust… zalig toch?

Dit leuk appartement op het gelijkvloers beschikt over een gezellige leefruimte met open keuken en in het verlengde piept een gezellig terrasje.

Welke keukentoestellen zijn voorhanden? We sommen ze graag even op: vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, koelkast inclusief diepvriesvak, dampkap. 

Bovendien beschikt u over 2 slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken, een badkamer met ligbad en dubbele wastafel,
een apart gastentoilet en berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast. 

En dit is nog niet alles hoor… achteraan heb je nog een leuke tuin met nog een ruim terras deels overdekt. 

En mocht je denken dat dit ver verwijderd zou zijn van het centrum en station, neen hoor!

Wat met de fietsen en wagen? Deze kan je perfect stallen op de voorbehouden staanplaats in het gebouw.

Gemeenschappelijke last 280 euro/kwartaal.

Getriggerd? Bel snel voor uw afspraak op ons gratis nummer 0800 29 303. (Wg. Vg. Vv. Gvkr. Gmo)

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (geïndexeerd):

1042

Bouwjaar:

2005

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

79 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Tuin:

Ja

Terras:

1

Parking buiten:

Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Handhaving:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Comfort

Dubbele beglazing:

Ja

EPC:

204

Elektriciteitskeuring:

ja, niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Kroonstraat 39 2500 Lier