Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw Charmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw

te koopCharmante, goedgelegen studentenkamer in authentiek gebouw

Beschrijving

Deze studentenkamer met parketvloer ligt op het 2de verdiep in een prachtig gebouw in beaux-artsstijl. Het beschikt over een private badkamer en een eigen opbergkast in de keuken. De gemeenschappelijke keuken zelf is goed uitgerust en er bevindt zich een wasmachine. Om de hoek ligt de fietsenstalling voorzien van een automatische sectionaalpoort.

Het gebouw ligt op wandelafstand van het Stadspark, maar ook van openbaar vervoer, winkels en restaurants. Het is dichtbij verschillende campussen gelegen en is dus ideaal voor uw studerende zoon of dochter of als opbrengsteigendom! De theoretische huurwaarde is 470 euro/maand. Laat u overtuigen en plan vandaag nog uw bezoek!

Overige info:
Gem. kosten: €120/maand (incl. lift, internet, verwarming en water).
Elektrische installatie conform.
EPC gebouw: 216 kWh/m².
K.I.: 356 euro.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Handhaving:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Comfort

Dubbele beglazing:

Ja

EPC:

216

Elektriciteitskeuring:

ja, conform

Lift:

Ja

Locatie

Van Breestraat 17 2018 Antwerpen